10 stvari o bivšem o kojima morate šutjeti

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa
U suradnji s muškim časopisima, donosimo rečenice koje muškarci ne žele čuti o bivšem partneru svoje drage.

Svi su ga voljeli
Svaki muškarac voli misliti da je on najbolji partner kojeg ste imali i da ga vole svi vama dragi ljudi. Ako uz očekivanja od vas i vaših najbližih sazna da mora još i nadmašiti vašeg bivšeg, samopouzdanje će mu biti vrlo uzdrmano.
Blaža verzija ove činjenice bila bi: Svi su ga voljeli, ali su ga slabo poznavali.

Posao mu je bio dobro plaćen
To bi moglo izazvati sumnju kod vašeg partnera da on ne zarađuje dovoljno da vam priušti sve ono na što ste navikli. Muškarci se vole držati zaštitnički prema svojoj partnerici i misliti da joj pružaju sve najbolje.
Blaža verzija: Plaća nije važna ako radiš ono što voliš. Dajte mu do znanja da materijalne stvari nisu jamstvo vaše sreće. Naravno, samo ako zaista i mislite tako.

Slomio mi je srce
Nijedan prekid veze nije bezbolan. Ali ako pričate o bivšem kao o nečemu za čim žalite, vaš partner bi mogao dobiti dojam da još uvijek razmišljate o bivšoj vezi i da vam je on samo lijek za oporavak.
Blaža verzija: Oboje smo bili potreseni. Dajte do znanja svom partneru da je vaša bivša veza stvar prošlosti i da vam je on sada na prvom mjestu.

Sada je u sretnoj vezi
Čak i ako ste ostali u kontaktu s bivšim, vaš partner ne želi znati pojedinosti o njegovom životu, iako ste samo prijatelji. To bi kod njega moglo izazvati nesigurnost i strah od raspirivanja starih strasti.
Blaža verzija: Nismo se dugo čuli, ali vjerojatno je dobro. Činjenica da se ne čujete s bivšim djelovat će smirujuće na vašeg partnera.

Bila sam ovdje s bivšim
Ni u ludilu. Svako mjesto koje posjetite je samo vaše zajedničko iskustvo i nema potrebe umanjivati vrijednost vremena koje provedete zajedno prizivanjem uspomena iz prošlosti. Time samo možete pokvariti romantiku koja je u zraku u tom trenutku.
Blaža verzija: Bila sam ovdje jednom davno. Nije važno s kim, zar ne?

Ovo mi je on poklonio
Ako vam partner udijeli kompliment o lijepoj majici ili donjem rublju, koje vam je poklonio bivši, dovoljno je reći 'hvala'. Vaš sadašnji partner ne želi da mislite na bivšeg dok stojite polugoli ispred ogledala i oblačite nešto što ste dobili od njega.
Blaža verzija: Ma to je samo stara majica, baš sam razmišljala o kupnji nove. Ovim ćete izbjeći neugodnu situaciju, a možda i dobiti novu majicu na poklon.

Planirali smo zajedno
Što god da ste planirali s bivšim, stvar je prošlosti kao i vaša veza. U suprotnom bi vaš sadašnji partner mogao dobiti dojam da još uvijek žalite za neostvarenim planovima s bivšim.
Blaža verzija: To sam oduvijek željela učiniti. Vaš dragi će biti sretan što će vam upravo on ostvariti davnu želju.

Nasmijavao me do suza
Koliko god zvučalo bezazleno, pretpostavljate što bi vaš sadašnji mogao pomisliti - da on nije dovoljno zabavan. Stoga ne spominjite smisao za humor vašeg bivšeg, koliko god on bio hvalevrijedan.
Blaža verzija: Muškarci vole misliti da su zabavni, čak i ako to nisu. I vama je lijepo čuti da izvrsno kuhate, čak i ako znate da to i nije baš istina, zar ne?

Potukao se zbog mene
To bi za njega značilo da i on treba u svakom trenutku biti spreman zavrnuti rukave zbog svoje voljene. Koliko god muškarcima laskalo kad se ostali okreću za njihovom partnericom, pomisao na fizičko odmjeravanje snaga im nije previše privlačna.
Blaža verzija: Muškarci bi trebali štititi žene, ali ne šakama. A to i jest vaše mišljenje, zar ne?

Bio je dobar/loš u krevetu
Da muškarci ne žele čuti ništa pozitivno vezano uz vaše odnose s bivšim, to je jasno. No također ne žele čuti ni to da je seks bio loš, jer ako ste bili dugo u vezi s nekim s kim niste uživali, to bi značilo da i on možda griješi u nečemu, ali vi ste u stanju to prešutjeti.
Blaža verzija: Bilo je boljih i lošijih dana. Realno i istinito. Uostalom, savršen seksualni život postoji samo u filmovima.

Izvor: cosmopolitan.hr