10 načina da u potpunosti izludite svog muškarca

žene, seks, godine, seks, sitnice, seks, priglup čovjek, muškarci, seks, kriminalci, žene, seks, razlozi, seks, piramida, načini, izluđivanje, muškarci, seks, odšteta, službeni put, žene, kupaonica, hercegovački vicevi, ljubavnica, golf, ucjena,  neudana konobarica, ucjenjivala ljubavnika, žena, seks kod žena, stvari, uzbuđenje, bračna nevjera, nevjera, ljubavnica, Broj ljubavnica, žena ili ljubavnica, prevara, ljubavnica, žena ili ljubavnica
Kemija između vašeg dragog i vas u zadnje vrijeme je pomalo zahladila? Sad je početak jeseni i vrijeme za nabavku drva u stvarnom životu, a pravo je vrijeme i da još jednu cjepanicu nabacite i na plamen svoje ljubavi, piše zena.hr.

Ako vam malčice fali uzbuđenja u vezi, ili pak ako ste trenutno naletili na pomalo dosadnjikavu fazu u braku, ima puno toga što možete poduzeti da biste rasplamsali strasti! Nisu ovo neke revolucionarne mudrosti, no svaka ideja (da se podsjetimo) je uvije dobrodošla, zar ne? Uostalom mi računamo s time da ćete i vi u komentarima podijeliti s nama svoje najbolje savjete kako ga u potpunosti izluditi!

Slikica - Otiđite u kupovinu donjeg rublja, u kabini slikajte se u sexy negližeu, push up-u ili tangama od kojih pamet stane. Sliku mu pošaljite SMS-on za vrijeme radnog vremena i bez ikakve poruke. Bit će jako sretan, i jedva će čekati da se vrati doma ili da se nađete pa da isproba uživo vaše obline koje je vidio na slikici.

Jutarnja masaža - Muškarci vole jutarnji seks dok s druge strane mi i nismo toliko zainteresirane. Probudite ga dodirima po spolovilu, uzmite ga u ruku i bez imalo srama započnite s masažom. Lagano prislonite usnice na glavić i obradite ga kako on voli. Ovakvo buđenje neće nikad zaboraviti i bit će veoma zahvalan što ste preuzeli inicijativu ovako rano ujutro.

Posao - Iznenadite ga na poslu. Dođite za vrijeme pauze i priuštite mu "poslovni" seks. Ured ili wc, nije bitno - samo ipak pazite da vas nitko ne uhvati! Skinite kaput sa sebe, a ispod njega nemojte imati ama baš ništa. Iznenadit će se vašoj inovativnosti i originalnosti i jedva čekati da to ponovite. Za bolji rezultat napravite nešto što još nikad niste, ili mu niste dali, a on je htio.

Povez - ali ne na očima! Zavežite mu ruke i recite mu neka se sjedne na stolicu. Vi budite polugoli i plešite oko njega, izvijajte se u ritmu lagane i napaljujuće muzike. Mješajte mu guzovima pred očima i on će potpuno izgubiti razum. Ne dajte mu da se odveže, i tek ponekad mu dajte da vam poljubi grudi ili stavi bradavicu u usta. Jednom kada ga i odvežete čeka vas seksualni tornado, jer nema ništa što će ga napaliti jače od toga što vas nije smio dirati! Sada kada može, iskoristit će svaki trenutak da vam pokaže što vam je htio raditi dok ste ga vi kažnjavali senzualnim pokretima vaših oblina.

Nazovite ga - recite mu da ste napaljeni, ne bojte se, odmah će prihvatiti igru, pogotovo ako ste udaljeni. Recite mu što bi sad htjeli da vam radi i recite mu da se dirate. Pričajte mu prljavo i nećete ostati nezadovoljni. Zapamtite da muškarci vole seks u bilo kakvom obliku, bilo kada i bilo gdje i nije ih sram! Kada mu kažete što nosite, da se polako skidate i da vam prstići kreću prema dolje, te kada napomenete da bi ste se sada najradije spustili na koljena... bit će gotov, zagarantirano!

Adrenalin - Kao što smo rekli, muškarci vole seks bilo kada i bilo gdje. Odvažite se staviti mu ruku ispod svoje suknjice dok ste u kinu, disku, u automobilu, bazenu, u kafiću. Bit će iznenađen, jer se zna da smo mi dame stidljivije u tom pogledu od njih, a ono što ne očekuje samo će ga još više napaliti. Recite mu da vas odveze negdje gdje možete biti sami, ili ako vas to pali i negdje gdje vas netko ipak može vidjeti... Ili se "potrošite" u autu na zadnjem sjedištu baš kao u filmovima. Ako vas netko i vidi, ništa zato, bit će to iskustvo koje ćete oboje pamtiti.

Fetiš - Ukoliko znate da vaš dragi pati na 'bolničarke', 'učiteljice', ili 'policajke', ne čekajte ni trenutka, nabavite potrebnu odjeću i privedite ga! Uzmite mu uzorak sperme, ili ga dobro istucite po guzi. On će uživati, a vi bome imati što prepričati frendicama na kavi.

Uzajamno zadovoljstvo - Recite mu da samo smije gledati. Radite ono što biste inače radili kad ste sami. Raširite noge pola metra od njega i uživajte. Vjerujte nam, neće samo gledati. Posegnut će u bokserice ili se baciti na vas prije nego kažete 'seks' ...

Šlag i jagode - led, višnje, trešnje, tjestenina... izbor je vaš. Namažite ga cijelog, ližite ga tamo di najviše voli i cuclajte sa njega šlag ili šampanjac. Sjednite na njega polijte se čokoladom i razmazujte po grudima i trbuhu. Ostat će impresioniran.

Seks dan - Uzmite oboje slobodan dan i imajte cijelodnevni seksualni maraton. Napravite to u kupaoni, pod tušem, na krevetu, na podu, u haustoru, na stolu. Isprobajte sve ono što niste, oboje ćete biti zahvalni na tom danu.