Big Brother Marijana: Na otpadu mi nedostaje alkohol, uz njega se opustim

Marijana i Nemeš još su uvijek jedna od glavnih tema Big Brother kuće, posebno sad kad su odvojeni i kad otvoreno pate jedno za drugim. Posebno se to moglo primjetiti tijekom tuluma u kući kad je Nemeš zaplakao, prenosi jutarnji list.

Erupcija emocija odvila se u Nemešu kad su pustili njegovu pjesmu "Znam taj smešak", na što je 'poludio'. No ne koliko kad je otkrio da su njegove suze i pjevanje pustili Marijani, koja je s njime pjevušila. Na to je kazao i kako bi bio budala da ispusti iz ruku nekoga uz koga se osjeća dobro samo iz razloga što neki tvrde da ono što radi nije u redu.

Marijana je sve to promatrala s otpada, baš kao i ostali koji su uz nju. Njima Veliki Brat nije dao alkohol niti priliku za tulum, što ih je iznimno razljutilo pa su pričali o svemu, pa tako i o Marijaninoj rastavi.

- Znala sam da ću se rastati čim sam u kuću ušla s motom "Jednom se živi" - otkrila je Marijana i dok je gledala ukućane kako se zabavljaju dodala da voli kad im Veliki Brat da alkohol, koji joj jako nedostaje na otpadu jer se uz njega može opustiti.