Alka Vuica ulazi na Farmu!

alka vujica, farma

Osim brojnih iznenađenja poput dolaska izazivača i drugih novosti koja su kroz ovaj tjedan donijela pomutnju među farmere, ništa manje neće biti ni ono kada im se na imanju pojavi Alka profesionalka. Naime, popularna pjevačica ovog će se petka izravno iz raskošnog studija Farme uputiti prema dalekoj i nimalo glamuroznoj farmi i iznenaditi njene žitelje tijekom sijela. Alka Vuica je bliska s Brankom Mutti, pa će biti osobito zanimljivo vidjeti reakcije ove farmerice kada njena prijateljica kroči u arenu. Koliko će se ova gošća zadržati na farmi i kako će je natjecatelji prihvatiti, gledatelji imaju priliku pratiti kroz dnevne emisije Farme.

Emisija uživo ovog petka sažet će najzanimljivija događanja tjedna, saznat ćemo i da li je Branka Mutti na Farmi ipak uspjela zavesti Daniela Popovića. S obzirom da će kao gost komentator u studiju biti i sam bivši farmer Daniel, vidjet ćemo i njegovu stranu priče. Kako su se snašli izazivači, koje su to sve mračne tajne ovotjedne gazdarice Sabine i da li se napokon raspada klan četiri farmerice, saznat ćemo nakon tjednog pregleda koji donosi emisija uživo.

Dvoboj jahanja bikova u kojemu će snage odmjeriti bivše farmerice Slađa i Sonja Kovač donijet će i ovog petka jednom farmeru dugo iščekivano 'obiteljsko blago', odnosno dar obitelji iz vanjskog svijeta. Najiščekivaniji trenutak kao i svakog petka bit će naravno dvoboj koji će i ovaj put jednog farmera vratiti u civilizaciju.

dnevnik.hr