FOTO  LILY RUŽICE DESIGN Kreativka iz Mostara oduševljava svojim ručnim radom

Ljiljana Badalić
Facebook

Iza brenda Lily ružice Design stoji Ljiljana Badalić iz Mostara, a za Hercegovina.info govorila je o rukotvorinama koje sama osmišljava i izrađuje već više od 10 godina.

Za sebe kaže da je supruga, majka i baka te da joj je podrška obitelji jako puno značila.

''Trebalo je istrpiti moje ideje i moj kreativni nered. S ručnim radom počela sam sasvim slučajno prije više od 10 godina. Kreativnost se s godinama razvijala. Često se i sama pitam odakle mi više te ideje. Možda stalni rad i ljubav prema ovoj vrsti rada rezultiraju novim idejama.''

Ljiljana Badalić

Posao nije lagan

''Nije lako, puno je posla oko traženja adekvatnog materijala i nijansi. Potrebno je šiti, spajati, lijepiti te konačan proizvod fotografirati i objaviti na društvenim mrežama. Onda slijedi komunikacija sa svima, ali kad se iz ljubavi radi na kraju se sve to zaboravi'', kazala je Ljiljana za naš portal.

Otkrila nam je što sve izrađuje i koje materijale koristi.

''Nakit izrađujem od svih vrsta materijala. Kod mene se mogu naći ogrlice s cvjetićima, ogrlice od velur kože, ogrlice od prave kože, šalovi raznih oblika, broševi, narukvice svih materijala, rajfovi, trakice za kosu i šnale'', pojasnila nam je Ljiljana.

Ljiljana Badalić

Kupci se vraćaju 

''Povratne reakcije kupaca daju mi dodatan vjetar u leđa. Još uvijek imam kupaca koji su kod mene kupovali i prije 10 godina. To je znak da mi je rad kvalitetan i da je nosiv. Iza mene su brojni sajmovi gdje sam uživo osjetila radost žena koje su uspjele naći komad nakita koji će im osvježiti odjevni stil'', otkrila nam je Ljiljana.

Sretna je jer njezine rukotvorine stižu na sve strane svijeta. Svoje radove objavljuje na instagramu te facebook stranici Lily ružice Design.

''Posjećenost stranica je velika, ali mi je želja da bude još veća kako bi još veći broj žena uživao u mom radu jer ga istinski iz ljubavi stvaram. Hvala svima koji su tu uz mene godinama u zajedničkom druženju i ljubavi stvaranja'', zaključila je Ljiljana za Hercegovina.info

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.