Vikend koji će proijenuti način vašeg čitanja i pamćenja

pisanje

Hercegovina u zadnje vrijeme bilježi porast zanimljivih događanja, koncerata, ali i seminara, radionica i drugih tipova edukacije, što nas posebno veseli. Jesu li tome 'krivci' 2 velika poslovna i tehnološka parka, Intera i Spark, ili otvaranje suvremeno opremljenih hotela zadnjih godina? Ili možda općeniti trend u svijetu i rastuća svijest o onoj staroj maksimi 'Čovjek uči dok je živ'?

Bilo kako bilo, Hercegovina ima sve širi izbor tematike seminara i radionica, gdje mogu investirati u svoje znanje i vještine, te na taj način steći komparativnu prednost pred potencijalnim konkurentima za posao, istaći se na radnom mjestu, biti uspješniji studenti ili krenuti u vlastiti biznis ohrabreni novostečenim znanjima.

Jedan od takvih seminara jest i 'Brzo čitanje i mentalne mape', revolucionarni seminar koji će se održati u Mostaru za 10-ak dana. Posebnost ovog tipa seminara jest široka primjenjivost. Kako su nam rekli organizatori, idealan polaznik seminara je svatko od nas! Poslovni ljudi, predavači u obrazovnim ustanovama, studenti i učenici, svi oni koji žele u kraćem roku pročitati i usvojiti što veće količine informacija, te ih posložiti u svome mozgu u vlastite kreirane mentalne mape. Tko u današnje vrijeme ogromnog broja informacija ne bi profitirao ovakvim tipom seminara?

Na zapadu se seminari ovakve tematike održavaju već preko 10 godina!

O ČEMU SE ZAPRAVO RADI?

Seminar u kojem ćete, osim brzog čitanja i učenja s razumijevanjem, naučiti i bolje se koncentrirati i organizirati poslovne zadatke i učenje. Bit ćete pripremljeniji za sve mentalne izazove koji su pred vama: poslovni izazovi, pripreme ispita, svladavanje studijskih programa, kao i drugi životni i intelektualni izazovi.


Po prvi puta, seminar na ovu izrazito zanimljivu temu, agencija Proaktiv organizira na području Hercegovine, i to u tehnološkom parku 'Intera', u Mostaru na Bišće polju.
Seminar će se održati pod vodstvom Ane Matas, voditeljice radionice koja posjeduje dugogodišnje iskustvo kao trenerica brzog čitanja i učenja, te kreiranja mentalnih mapa.

Seminar će se održati 03.03. - 04.03.2017., počevši u petak od 14 do 20 sati, s nastavkom u subotu od 10 do 16 sati.

Prijaviti se možete putem e-mail adrese [email protected], a više o seminaru pročitajte na http://www.proaktiv.ba/index.php/blog/100-novi-seminar-u-organizaciji-agencije-proaktiv .

Dosadašnji polaznici iz Zagreba i ostatka Hrvatske imaju samo riječi hvale za predavačicu Anu Matas i seminar u globalu. Nakon samog seminara, objavit ćemo intervju s predavačicom i komentare naših sugrađana koji će ga odslušati.