Veleprodaja i maloprodaja Horeca shop Stridon uskoro otvara objekt u Tomislavgradu

Tomislavgrad, stridon
Na parceli od 5000 m2, sa sjedištem u Tomislavgradu, na adresi Ulica Kralja Zvonimira bb, nalazi se najopremljenija automatska autopraonica, prodajni centar na nekoliko stotina četvornih metara sa 100 besplatnih parkirališnih mjesta, te veliki video display za oglašavanje.

Asortiman i ponuda ove trgovine, zadovoljiti će svačije potrebe, od domaćice do ugostitelja. Na policama i u samom objektu moći će se naći najbolji izbor piva, vina, te svih ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i odlična gastro ponuda konzerviranog voća, povrća, smrznutih proizvoda, polugotovih proizvoda, ugostiteljskog inventara, te drugog asortimana. Za ugostitelje će biti organizirana distribucija, odnosno dostava do ugostiteljskih objekata.

Za privatne klijente tu će biti odličan izbor svježega domaćeg mesa, voća i povrća, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, bezalkoholnih pića, deterdženata i svega što je potrebno za idealnu funkciju kućanstva. Uz vrhunsku kvalitetu, neće nedostajati niti pristupačnih cijena.

Stridon promet Zagreb već dugi niz godina posluje na području ugostiteljstva i spada među vodeća poduzeća u HoReCa kanalu, te je sinonim HoReCe u Hrvatskoj. Zasigurno će nakon što se upozna kompletno novi koncept i na području BiH postati sinonim HoReCe, te na taj način nastaviti regionalno sloviti za lidera u HoReCa kanalu.

Brzina, fleksibilost, cijene i usluga - biti će zasigurno prednost ovog koncepta.

Veći broj zaposlenika svakodnevno će voditi brigu o usluzi i brzini prema kupcima, a radno vrijeme prodajnog centra je od ponedjeljka do subote, od 8 do 20 sati.

Kao i uvijek do sada, Stridon njeguje socijalnu osjetljivost prema najpotrebitijima u društvu, pa i ovoga puta djeluje humanitarno. U suradnji s Udrugom ‘Kap Ljubavi', fra Joze Radoš Đoka, daruje 10 obitelji slabijeg imovinskog statusa poklon paketima hrane, u vrijednosti 200 KM. Paketi će obiteljima biti uručeni na samom otvorenju.

Ovim putem pozivaju se svi ugostitelji, poslovni ljudi, kao i svi stanovnici iz šire okolice, kojima će Stridon zasigurno postati omiljeno mjesto kupovine, da se pridružite i uveličaju svečeno otvorenje svojim dolaskom, u petak, 26.10.2018. s početkom u 13h.