FOTO  Uručen donacijski ček za obnovu Šujičkog doma

Uručen donacijski ček za obnovu Šujičkog doma

... ministar znanosti kulture i športa Petar Galić, predsjednik Skupštine HBŽ-e Robert Bagarić, te mnogi drugi, okupili su se kako bi uručili donacijski ček za obnovu Hrvatskog doma Stjepana Radića u Šujici.

Delegacija je prvo posjetila Područnu školu dr. Franje Nevistića, gdje su prošetali obnovljenom športskom dvoranom i svlačionicama. Spomenimo da su sredstva za obnovo školskih prostorija prikupljena u prošlogodišnjem Humanitarno glazbeno nogometnom spektaklu.

Nakon kratkog obilaska škole, uzvanici su se uputili prema Hrvatskom domu Stjepana Radića gdje je bio upriličen prIgodan program. U ime organizacijskog odbora prisutnima se obratio i zahvalio Jure Krstanović, nekoliko riječi o planovima za obnovu šujičkog doma rekao je dr. Ivić Pašalić, a afirmativne riječi, o važnosti ovog i sličnih projekata uputio je načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Vukadin.

Potom su nastupili oni koji ovakvim akcijama daju smisao, učenici šujičke škole.
Za kraj uručene su zahvalnice svima koji su doprinijeli ovogodišnjoj akciji u kojoj je skupljeno 30 000 KM, od čega je 5 000 donirano za potrebe Župe, a 25 000 za početak obnove Doma.

Humanitarno djelovanje Zaklade nastavlja se, te je najavljen 3. Humanitarno nogometno glazbeni spektakla za iduću godinu i to 10. kolovoza.