Svečano otvorena trgovina Stridon – veleprodaja/maloprodaja/HoReca shop

Svečano otvorena trgovina Stridon – veleprodaja/maloprodaja/HoReca shop
Objekt je stavljen u funkciju svečanim presjecanjem vrpce od strane vlasnika Stridona gospodina Jure Krstanovića i tomislavgradskoga načelnika Ivana Vukadina koji je pozdravio ovaj poslovni iskorak i zapošljavanje ljudi u ovom kraju, a blagoslov i prigodnu molitvu izrekao je duvanjski svećenik fra Gabrijel Mioč.

Riječi zahvale na darovanim paketima koji su ovom prigodom namijenjeni za desetak štićenika Udruge „Kap ljubavi", uputio je voditelj te Udruge fra Jozo Radoš Đoka zahvalivši i na svoj ranijoj pomoći koji je gospodin Krstanović pružao socijalno ugroženim obiteljima.

Svi zajedno obišli su novi poslovni objekt i okrijepili se uz pripremljen trpezu.

U novootvorenoj trgovini bit će zaposleno oko dvadeset djelatnika, a kako je već ranije rečeno, ponuda će zadovoljiti svačije potrebe, od domaćice do ugostitelja. Tu je najbolji izbor piva, vina te svih ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i odlična gastro ponuda konzerviranog voća, povrća, smrznutih proizvoda, polugotovih proizvoda, ugostiteljskog inventara i drugog asortimana. Za ugostitelje će biti organizirana dostava do njihovih objekata.

U svom obraćanju uzvanicima, ovaj duvanjski gospodarstvenik najavio je i pokretanje sirane u njegovoj rodnoj Šujici, što je popraćeno pljeskom nazočnih.

Čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

Tomislavcity