"Nova nada" Tomislavgrad organizira edukaciju iz Senzorne integracije

Nova nada, Tomislavgrad, Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju "Nova nada" Tomislavgrad, Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju "Nova nada" Tomislavgrad
Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju "Nova nada" Tomislavgrad organizira po prvi put na našim prostorima svjetski priznatu edukaciju iz Senzorne integracije prema Ayres u pedagogiji, s renomiranim predavačima iz Akademije za razvojnu rehabilitaciju Zagreb.

Cilj nam je odgojno obrazovnim stručnjacima koji rade s djecom pružiti mogućnost stručnog usavršavanja i stjecanja certifikata za provođenje terapije senzorne integracije. Ovakva edukacija do sada se nije održavala na našim prostorima, stoga smo ponosni što smo u mogućnosti ponuditi je našim stručnjacima a po cijeni koja je povoljnija i prilagođena našim standardima. Dobro došli su i stručnjaci iz susjednih zemalja.
Vjerujemo da će vrijednost ove edukacije prepoznati te nam se priključiti brojni stručnjaci kako bi pružili pomoć što većem broju djece.
Sve informacije o edukaciji su na plakatu u prilogu, a prijavnicu možete preuzeti na linku https://www.scribd.com/document/331815722/Prijavnica-SI