Milijan Brkić se sastao predstavnicima Tomislavgrada i Kupresa

Milijan Brkić, Tomislavgrad, sastanak

Potpredsjednik Hrvatskoga sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić posjetio je danas Tomislavgrad gdje je održao sastanak s načelnikom općine Tomislavgrad Ivanom Vukadinom i v.d. načelnika općine Kupres Zdravkom Miočem, predstavnicima braniteljskih udruga iz Domovinskoga rata ovih dviju općina te predstavnicima općinskih organizacija HDZ-a BiH Kupresa i Tomislavgrada.

Na sastanku je izražena je zajednička potpora aktualnoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar-Kitarović na predstojećem drugom krugu predsjedničkih izbora a Kuprešaci i Duvnjaci pozvani na masovni odaziv na nedjeljne izbore, javlja mandino-selo.com.

Za birače iz Tomislavgrada koji planiraju glasovati u drugom krugu predsjedničkih izbora u Republici Hrvatskoj, koji će biti održani u nedjelju 5. siječnja 2020., organiziran je besplatni autobusni prijevoz do Livna. Polazak autobusa je u nedjelju u 12:30 s autobusnoga kolodvora u Tomislavgradu, a povratak nakon glasovanja, dodaje portal.

Hrvatski državljani koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj, a nisu se aktivno registrirali, mogu ostvariti svoje pravo glasovanja temeljem potvrde koju će na dan izbora u prostorijama Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića izdavati djelatnici Konzulata u Livnu.