Da sam ja netko – uljepšajmo Božić potrebitima!!!

Božić, blagdan, Božić, čestitka, Božić, poklon, humanitarne akcije i apeli, Široki Brijeg, Ljubo Bešlić, božićna poruka, Božić, pokloni, obitelj, koncert, Čitluk, Božić, hkud brotnjo, Božićni kocert, Posušje, Božić, ukrasi, Božić, božićno drvce, Čapljina, HDZ BiH, Božić, darovi, Hercegovina, trgovine, Božić, Daria Krstičević, božićna čestitka, čestitka, dijete, pokon, Božić, Božić, čestitke, Božićne čestitke, HŠK Zrinjski, Eronet, Božić, čestitanje , Božić
Kopiramo Amerikance koji pojma nemaju što slave za Božić, u slavljenju Božića.
Piše: Marina Radoš/TC

Hrvati će potrošiti milijune kuna na poklone, na purice i odjeću, na pršute i janjetinu, na vino, pivo i sokove, bez imalo suosjećanja za gladne u svijetu. Ok, nemam ni ja, možda suosjećanje, za ljude na drugoj polutki, ali i u Duvnu će ove godine biti onih koji za Božić neće imati solidan blagdanski stol.

Manje primjećujem siromaštvo onih koje ne vidim, o kojima manje znam, bole me moji, koje viđam svaki dan. I svakoga od nas bi oni trebali zaboljeti, bar u ove dane Došašća i iščekivanja malog Isusa u naše domove.

Ovime pozivam sve svoje Duvnjake, koji su u mogućnosti, da za ovaj Božić odvoje od svojih stolova, poklona i novčanika skroman dio i tim malim darom od srca usrećimo one koji nemaju dovoljno za blagovati blagdan Božića, onako ljudski, u toplom domu i za punijim,svečanijim stolom!

Pokrećemo humanitarnu akciju "Da sam ja netko".

Duvnjaci, bit ćete pravovremeno obaviješteni o tijeku humanitarne akcije i nadam se da ćete biti voljni pomoći nekome uljepšati najveće blagdanske dane u godini.