Božićni sajam u Tomislavgradu vrijedi posjetiti

Tomislavgrad, sajam
Tako, primjerice na štandovima u hotelu Tomislav možete pronaći sir iz mišine, med, propolis, medenjake, likere, pekmeze, domaću duvanjsku lozu i vino, ramsku šljivovicu, heljdino brašno i heljdin kruh. Tu su i različiti božićni i drugi ukrasi i predmeti, čak iz Afrike, križevi koje izrađuje naš slijepi Jozo iz Letke, Jakovičine gusle, božićne jaslice, eterično ulje od smilja, prirodna kozmetika, kožne torbe ali, da prostite i nakurnjaci koje za štandom, kao suvenir, nude članice Udruge žene "Kupreške". Među brojnim izlagačima je i humanitarna udruga Kap ljubavi, Srednja strukovna škola Tomislavgrad te tomislavgradske mažoretkinje. Piše Tomislavcity.com.

Kako bi se i sami uvjerili da je riječ o zanimljivoj ponudi preporučujemo da danas i sutra navratite u hotel Tomislav. Zasigurno ćete pronaći ponešto za sebe ili svoje bližnje, bilo da želite ostaviti dar pod božićno drvce ili obogatiti blagdanski stol.

Napominjemo da na sajmu izlaže 50-ak izlagača iz Tomislavgrada, Kupresa, Livna, Posušja, Rame, ali i druhih općina naše i susjedne županije. Cijene nisu previsoke, u ponudi se može naći ponešto za svačiji džep.

Dodajmo da je sajam otvorio općinski načelnik Ivan Vukadin, a prigodnim riječima obratio se i predsjednik općinskoga vijeća Mate Kelava. Inače, tomislavgradska općina je pokrovitelj ovogodišnjega sajma.

Tomislavcity.com.