VIDEO  PETAR GRAŠO 'Jako sam sretan da konačno dolazimo u Široki Brijeg'

petar grašo, koncert, Široki Brijeg

Odmah nakon američke turneje, Petar Grašo sprema kufere i stiže u Široki Brijeg, gdje će sutra navečer održati svoj veliki koncert u dvorani Pecara.

„Jako sam sretan da konačno dolazimo u Široki Brijeg u dvoranu u kojoj još nismo svirali i dat ćemo sve od sebe da to svima bude nezaboravna večer.

Pri kraju smo naše turneje i svi smo u najboljoj formi“, izjavio je Petar Grašo u video poruci svojim fanovima, kojom je i najavio svoj veliki koncert u Širokom Brijegu.

https://www.facebook.com/Hercegovina.Info1/videos/1377589645735408/?t=8

Ulaznice za koncert su već odavno u prodaji i mogu se kupiti na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, recepciji hotela Park u Širokom Brijegu, online preko kupikartu.ba, a sutra na dan koncerta od 17 sati i na blagajni dvorane Pecara od 18 sati“, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

Bit će ovo najveći koncertni spektakl Petra Graše u Hercegovini, ali i svojevrsni uvod u novogodišnje slavlje.

Osim svojih najvećih hitova iz dugogodišnje karijere, Petar će izvesti i aktualni singl koji je publici poklonio upravo za blagdane- „Fritula“.

Osim izvođača, fritule će pokloniti i organizatori u VIP zoni ovog koncerta, a ulaznice za istu mogu se kupiti u vrlo ograničenom broju na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru.

Koncert počinje u 20 sati, a ulazi u dvoranu se otvaraju u 19 sati.