U prodaji ulaznice za humanitarnu utakmicu ''Vatreni i humane zvijezde''

hercegovina vukovaru, Vatreni, Široki Brijeg
Ulaznice se mogu kupiti u kafiću „Indirekt" unutar tribina stadiona Pecara u Širokom Brijegu te kod volontera koji izravno obilaze privatne i javne subjekte ili rezervacijom pozivom na broj 063 329 749.

Određen broj ulaznica će se moći nabaviti na dan utakmice, stoga na vrijeme osigurajte svoje mjesto na tribinama Pecare. Cjelokupan prihod od ulaznica koje koštaju simboličnih 5 KM bit će doniran siromašnim obiteljima i djeci u Vukovaru.

Dobri ljudi koji kupe ulaznicu će moći pogledati majstorije starih nogometnih znalaca Roberta Jarnija, Milana Rapajića, Gorana Jurića, Stanka Bubala, Ante Miše, Darke Miladina, Vlatka Đolonge, Stipe Andrijaševića, Deana Računice, Nenada Pralije, a tu bi se trebali naći Dario Šimić, Igor Musa, Mario Bazina, netko od braće Kovač, a nije isključen ni dolazak Slavena Bilića, Aljoše Asanovića, Davora Šukera i još nekih svjetski poznatih sportaša.

Pored nogometaša zapjevat će i jedan neobičan gost pjevač kao dosad neviđeno iznenađenje na ovakvim priredbama, a dekor humanitarnog spektakla ukrašavat će širokobriješke mažoretkinje.

Inače, humanitarnu akciju „Hercegovina Vukovaru" je pokrenula udruga Korektiv za unapređenje i koordinaciju aktivizma iz Širokog Brijega a kojom se želi pokazati društvena solidarnost i plemenitost hrvatskog čovjeka s ovih područja.

Dobri ljude koji ne mogu sudjelovati na humanitrnoj utakmici a koji žele pomoći i izravno se uključiti u realizaciju projekta "Hercegovina Vukovaru" to mogu učiniti donirajući simboličan iznos od 2 marke pozivom na humanitarni telefonski broj 092 890 828 ili slanjem SMS poruke na 063 888 73.

Dobrotvori koji žele pomoći, u skadu s svojom mogućnošću mogu novčane priloge uplatiti i na račun udruge Korektiv s naznakom za akciju „Hercegovina Vukovaru" otvoren kod UniCredit bank: 3382202257069682.

Više informacija možete naći na web stranicu www.korektiv.org gdje će biti objavljeno koliko je sredstava prikupljeno i koliko je osoba u Vukovaru izravno dobilo pomoć iz Hercegovine.

Zanimljivo je da će u sklopu ove humane geste pomoć dobiti i obitelj Tihomira Purde, hrvatskog branitelja iz Vukovara.

[Udruga Korektiv]