Sve je spremno: Počinje humanitarna akcija „Što ti možeš učiniti za Božić?“

Široki Brijeg, Božić, Humanitarna akcija
Četvrtu godinu zaredom Širokobriježani i njihovi prijatelji iz okolnih mjesta tako će od 21. do 23. prosinca u razdoblju od 18 do 23 sata, moći posjetiti veseli božićni šator te na taj način zajedno uz pjesmu i veselje pomoći onim potrebitima.

Već prvu božićnu večer ove hvale vrijedne akcije tako će uz kulturno - umjetnička društva ovog kraja, lokalne bendove, konzumaciju tradicionalnih jela i pića, ugođaj upotpuniti i drvene kućice napravljene za ovu prigodu. Prvu večer naglasak će svakako biti na vrijednim rukama kreativaca koji će svoje radovi ponudi posjetiteljima. Također akciji će doprinjeti i volonteri humanitarne udruge fra Mladen Hrkać, djeca doma Marija naša nada i njihov štand sa rukotvorinama, kao i poznate osobe javnog života Hercegovine koja će se naći sa kuhačama u ruci, te na taj način dati svoj doprinos ovoj akciji. Uz spomenuto svakako je za istaknuti i ovogodišnju suradnju sa GSS-a Široki Brijeg koji će posebno razveseliti one malene te će u ulozi Djedova Božićnjaka od 19 sati izvesti akciju spuštanja sa krovova okolnih zgrada.
Stoga uz ovu raznoliku ponudu (kuhano vino, domaći specijaliteti, izložbe slika, fotografija, rukotvorina i drugo...) ne sumnjamo da će i ovu godinu dobri ljudi pokazati veliko srce, doći na Širokobriješki trg i zajedno biti dio ove lijepe božićne priče.
Više informacija o o akciji „Što ti možeš učiniti za Božić?" ali i drugim projektima udruge Inicijativa za Široki Brijeg možete potražiti na novopokrenutoj web stranici ove udruge www.hasb.info, kao i na www.facebook.com/inicijativa.siroki.

Dobro nam došli večeras, već od 18 sati pod božićni šator na Trgu Gojka Šuška u Širokom Brijegu! Neka Božić svima bude radost!


Inicijativa za Široki Brijeg