Stotine mladih večeras dolazi na Široki Brijeg

svibanjska sjećanja, Široki Brijeg, Kočerin, Široki Brijeg, Široki Brijeg, Mediteran Film Festival, Frama, Široki Brijeg, Široki Brijeg, restuaracija, crkva, franjevci, Široki Brijeg, misa, HRT, Široki Brijeg, Sveta misa, HRT
Tako će se Sabor Frame Hercegovine, odnosno sabor svih frama s područja Hercegovačke franjevačke provincije, održati u Širokom Brijegu kojeg će pohoditi nekoliko stotina mladih. Ovo je četvrti o redu Sabor Frame Hercegovine, a ovaj se održava pod geslom "Velik je Bog, divan u čudima".

Trodnevni program počinje u petak, 9. svibnja u 20 sati predstavljanjem svih frama, a završit će noćnim bdijenjem. Večerašnji program održat će se u prekrasnom ambijentu dvorišta crkve Uznesenja BDM u Širokom Brijegu.

U subotu će po gradu framaši podijeljeni u nekoliko skupina vršiti evangelizaciju građana Širokog Brijega, odnosno na nekoliko mjesta u gradu razveseljavat će sve građane slatkišima, zagrljajima, blic pitanjima, balonima i mnogim drugim te na taj način svu radost framaštva svjedočiti drugima. Cjelodnevni program završit će predstavom "Popravite kuću moju" ispred širokobriješke crkve, a svi građani su pozvani da od 21 sat uživaju u programu skupa s framašima.

Ni nedjelja neće biti ništa skromnija gdje framaše očekuju razna predavanja, radionice, klanjanja, ali i mnogo zabavnog sadržaja.

Svi framaši bit će smješteni u dvorani srednje škole na Brijegu

rasnoportal.net