Slatki Božić svima u Širokom Brijegu

U petak, 16.12. u 16:30h na Trgu širokobrijeških žrtava („na mostu“) u Širokom Brijegu održat će se humanitarna večer naziva Slatki Božić svima.

1/2

. Širokobriješke mame okupljene pod nazivom Mame širokog srca organiziraju humanitarnu prodaju kolača, a sav prihod od prodaje ide socijalno ugroženim obiteljima.
Slatki Božić svima zamišljen je kao skroman događaj kako bi se prikupilo nešto novca za potrebite ali zahvaljujući velikom odazivu i angažmanu sugrađana, organizacija se podigla na viši nivo te će uz brojne sponzore i zabavne sadržaje to biti i večer na kojoj će se širokobriježani sa obiteljima moći zabaviti.

Svirati će tamburaški sastavi Sinovi Hercegovine i Stare note, a zabavni program upotpunit će Širokobriješke mažoretkinje. Djecu će zabavljati Djed Božićnjak i Lino maskota, a uz kolače, posjetitelji će moći kušati (i kupiti) slana peciva širokobrijeških domaćica, kao i čaj i kuhano vino, a moći će se kupiti i unikatni ručni radovi.
Širokobriješke mame - mame širokog srca pozivaju sve svoje sugrađane da dođu i zaslade sebi taj posebni dan, kako bi onima koji su manje sretni zasladili božićne blagdane.

Više informacija na Facebook stranici i eventu.

https://www.facebook.com/mamesirokogsrca/?fref=ts
https://www.facebook.com/events/1185487548199499/

15.12.2016 u 06:45