Širokobriješke mame svojim 'Slatkim Božićem' privukle mnoštvo Širokobriježana u središte grada

Sinoć je na Trgu širokobrijeških žrtava (na mostu) u Širokom Brijegu...

...održana humanitarna večer naziva Slatki Božić svima. Ovu super lijepu večer koju su Širokobriješke mame okupljene pod nazivom Mame širokog srca organizirale humanitarnu prodaju kolača, a sav prihod od prodaje ide socijalno ugroženim obiteljima, posjetili su brojni Širokobriježani.

Slatki Božić svima zamišljen je kao skroman događaj kako bi se prikupilo nešto novca za potrebite ali zahvaljujući velikom odazivu i angažmanu sugrađana, organizacija se podigla na viši nivo te je uz brojne sponzore i zabavne sadržaje bila večer na kojoj su se Širokobriježani sa obiteljima mogli zabaviti.

Svirali su tamburaški sastavi Sinovi Hercegovine i Stare note, a zabavni program upotpunile su Širokobriješke mažoretkinje. Djecu je zabavljao Djed Božićnjak, a uz kolače, posjetitelji su mogli kušati (i kupiti) slana peciva širokobrijeških domaćica, kao i čaj i kuhano vino kao i kupiti unikatni ručni radovi.

Cijeli događaj podržali su gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik GV Vinko Topić. A ovom prilikom 'mame' su darovale gradonačelnika prigodnom tortom. Također, valja naglasiti da je gradonačelnik obećao pomoć i za daljnje humanitarne akcije 'Širokobrijeških mama'. U jednom trenutku su i pripadnici Udruge specijalne policije položili svijeće za poginule branitelje pa su se priključili ovoj humanitarnoj akciji u Širokom Brijegu.

ABCportal.info

17.12.2016 u 12:15