Široki Brijeg: Ulica protiv ulice, jedinstveni sportsko zabavni doživljaj

Široki Brijeg
Organizatori kao i svake godine osigurava prikladne nagrade za najbolje ekipe i pojedince, kao i nagradno putovanje za iste. Do sada su najuspješniji putovali u Beč, Zagreb, Split. Ove godine kao i prethodnih prijavilo se više od 250 ekipa. Važno je istaknuti da na turniru sudjeluju dječaci i curice ravnopravno. Suci na turniru su bivši i sadašnji profesionalni sportaši.

Ove godine kao posebnost organizatori će imati Ulica protiv ulice korner, gdje će biti organizirano gledanje utakmica svjetskoga nogometnog prvenstva. Također, biti će organizirano i natjecanje u izvođenju slobodnih udaraca sa gola na gol kao i natjecanje u žongliranju.

Povijest turnira "Ulica protiv ulice"

Prvi turnir održao se u kolovozu 2006. godine samo na području općine Široki Brijeg. Turnir je trajao pet dana i na njemu je sudjelovalo preko 50 ekipa tj. oko 450 djece uzrast od 8 do 12 godina iz svih dijelova općine Široki Brijeg. Turnir je posjetilo oko 1.500 posjetitelja dnevno što dokazuje veliki interes kako samih sudionika tako i ljubitelja sporta uopće.

abcportal.info