Silovanje bratstva i jedinstva na prometnim znakovima na ulazu u Grad Široki Brijeg

Široki Brijeg, znakovi, prometni znakovi
...natpise na samom ulazu u grad na kružnom toku, većina Širokobriježana je ostala zatečena i 'šokirana' viđenim. Premda je svima jasno da postoje zakonski propisi koji upravo omogućavaju ovakvu blamažu koja nije postojala u najcrnjem razdoblju vladavine komunističko udbaških vlasti od '45. do '90, današnje prilike su izgleda takve da je bratstvo i jedinstvo utkano i predviđeno i za ovu etnički potpuno jednonacionalnu županiju.

Jutros su znakovi ili većina njih osvanuli prebojeni na onim dijelovima koji Širokobriježanima izgleda nisu prihvatljivinatpise na samom ulazu u grad na kružnom toku, većina Širokobriježana je ostala zatečena i 'šokirana' viđenim. Premda je svima jasno da postoje zakonski propisi koji upravo omogućavaju ovakvu blamažu koja nije postojala u najcrnjem razdoblju vladavine komunističko udbaških vlasti od '45. do '90, današnje prilike su izgleda takve da je bratstvo i jedinstvo utkano i predviđeno i za ovu etnički potpuno jednonacionalnu županiju.

Jutros su znakovi ili većina njih osvanuli prebojeni na onim dijelovima koji Širokobriježanima izgleda nisu prihvatljivi.

abcportal.info