Prijavite film na 17. Mediteran Film Festival

Mediteran Film Festival, Zdenko Čosić, Stipe Prlić, Tomislav Topić, Robert Bubalo, Mediteran Film Festival, volontiranje, Mediteran Film Festival, MFF, Široki Brijeg
Autori dokumentarnih filmova iz 22 mediteranske zemlje mogu prijaviti svoje filmove za natjecateljski program 17. MFF-a do 20. svibnja 2016. Svi detalji s uvjetima prijave, kao i sama prijavnica, nalaze se na službenoj web stranici Festivala.

MFF djeli filmove u dva natjecateljska programa - selekcija kratkog dokumentarnog filma, u trajanju do 30 minuta, te selekcija dugog dokumentarnog filma, u trajanju više od 30 minuta. Selektor festivala Damir Čučić pregledat će sve one filmove koji budu poslani najkasnije do 20. svibnja 2016. i čija prijava bude ispunjavala sve zadane uvjete.

Šesteročlani međunarodni žiri, koji će ocjenjivati filmove iz obje selekcije, tijekom festivala odlučit će o najboljim dokumentarnim filmovima s prostora Mediterana, a jednu nagradu dodijelit će i publika.
Uz program u konkurenciji MFF prikazuje i najnovija svjetska filmska ostvarenja kao i radove domaćih autora. I ovu godinu Festival donosi filmske radionice za mlade, filmske kvizove, projekcije na otvorenom, te odličnu zabavu na festivalskom trgu u središtu Širokog Brijega.

Više informacija o programu 17. Mediteran Film Festivalu potražite na službenim web (www.mff.ba) i Facebook (https://www.facebook.com/pages/MEDITERAN-FILM-FESTIVAL/232548856759828?fref=ts) stranicama.