Policijski službenici PU Široki Brijeg pronašli dva ukradena vozila

Poduzimajući mjere i radnje na suzbijanju kriminaliteta policijski službenici PU Široki Brijeg pronašli su na širem području Širokog Brijega...

... dva motorna vozila, koja potječu iz teških krađa počinjenih na području Hercegovačko-neretvanske Županije u proteklom razdoblju, o čemu je izvješteno Županijsko tužiteljstvo.


Policijski službenici PU Široki Brijeg i Uprave policije MUP-a poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju otkrivanja idetiteta počinitelja kaznenih djela te u cilju dokumentiranja izvršenih kaznenih djela.

Policijski službenici PU Široki Brijeg jučer su, u putničkom autobusu koji prometuje iz Mostara, pronašli torbu u kojoj se nalazi kutija od cipela, a u istoj se nalazi suha zeljasta tvar koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu, o čemu je izvješten dežurni županijski tužitelj.

Policijski službenici poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju otkrivanja idetiteta počinitelja kaznenog djela iz čl. 238. KZ-a F BiH (Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga).

ABCportal.info

12.12.2016 u 12:01