Policijski službenici PU Široki Brijeg pronašli dva ukradena vozila

Poduzimajući mjere i radnje na suzbijanju kriminaliteta policijski službenici PU Široki Brijeg pronašli su na širem području Širokog Brijega...

Policijski službenici PU Široki Brijeg pronašli dva ukradena vozila
... dva motorna vozila, koja potječu iz teških krađa počinjenih na području Hercegovačko-neretvanske Županije u proteklom razdoblju, o čemu je izvješteno Županijsko tužiteljstvo.


Policijski službenici PU Široki Brijeg i Uprave policije MUP-a poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju otkrivanja idetiteta počinitelja kaznenih djela te u cilju dokumentiranja izvršenih kaznenih djela.

Policijski službenici PU Široki Brijeg jučer su, u putničkom autobusu koji prometuje iz Mostara, pronašli torbu u kojoj se nalazi kutija od cipela, a u istoj se nalazi suha zeljasta tvar koja izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu, o čemu je izvješten dežurni županijski tužitelj.

Policijski službenici poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju otkrivanja idetiteta počinitelja kaznenog djela iz čl. 238. KZ-a F BiH (Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga).

ABCportal.info

12.12.2016 u 12:01