Nastavlja se potraga za Franom Kvesićem

potraga, Frano Kvesić, Jajce, Frano Kvesić, nestanak, policija, Frano Kvesić
Kvesić je dan ranije otputovao u Banja Luku službenim vozilom "vw passat" u vlasništvu tvrtke MCI d.o.o. Navedeno je vozilo pronađeno zaključano u blizini Jajca, uz magistralnu cestu Jajce-Banja Luka u kanjonu rijeke Vrbas.

Jučer su se u potragu za nestalim Kvesićem uključili pripadnici gorskih službi spašavanja Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije, te policijske snage Srednjobosanske županije.

Angažirali su se i brojni pojedinci iz svih dijelova Bosne i Hercegovine, te prijatelji nestalog Kvesića, kako iz BiH tako i iz Hrvatske, koji su pomagali u pretraživanju terena, kao i u ljepljenju plakata.

>>Federalnu policiju nije briga za nestalog Franu Kvesića!

>>Misteriozni nestanak biznismena iz Širokog Brijega

>>I ronioci u potrazi za Franom Kvesićem

>>Široki Brijeg: Nestao Frano Kvesić

Potraga za nestalim Kvesićem nastavlja se i danas, kada bi jezero u dužini od oko 4,5 kilometara trebalo pretraživati desetak ronioca, te više desetaka članova gorskih službi spašavanja, prijatelja i rodbine.

MUP Zapadnohercegovačke županije moli sve građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, da se jave na brojeve telefona (039) 705-854, 705-640, ili 803- 808.

Kvesić je visok je oko 186 cm i težak oko 95 kg, a prema raspoloživim saznanjima na put je krenuo odjeven u traperice i džemper tamne boje.

Fena