Maraton Široki Brijeg - Zagreb u povodu godišnjice smrti ministra Gojka Šuška

... Zorana Zovku i predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a Herceg Bosne Hercegovačko-neretvanske županije Stjepana Matića.

Zovko i Matić upoznali su načelnika Kraljevića o tijeku priprema organizacije maratona pod nazivom „Da se ne zaboravi", a koji se organizira u povodu 13. godišnjice smrti Gojka Šuška ministra obrane Republike Hrvatske.

Maraton u organizaciji Zajednice udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Ramsko-Neretvansko-Humske županije na relaciji Široki Brijeg-Zagreb će trčati poznati ultra maratonac Aleksandar-Aco Golo. Maraton kreće u četvrtak 28. travnja 2011. u 9 sati ispred rodne kuće Gojka Šuška na Širokom Brijegu. U pratnji širokobrijeških športaša maraton će se na kratko zaustaviti kod spomenika Gojku Šušku u središtu Širokog Brijega, gdje će maratonce ispratiti i kratko se nazočnima obratiti Općinski načelnik Miro Kraljević, nakon čega će biti nastavljen prema Imotskom sve do Trilja od kuda će se krenuti drugi dan (29.4.2011.).

Dolazak u Zagreb, ispred crkve Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije u Dubravi, je predviđen 3. svibnja 2011. na 13. godišnjicu smrti ministra obrane Republike Hrvatske Gojka Šuška.