Javna tribina u Širokom Brijegu: 'Kako biti potpora svom djetetu u odrastanju'

javna tribina, Široki Brijeg

U širokobriješkom kinu Borak u srijedu, 13. studenog u 19:30 sati, biti će održana javna tribina na temu „Kako biti potpora svom djetetu u odrastanju“.

Stručno predavanje će održati dr. Jozefina Škarica, a biti će prilike i za postaviti pitanja vezana za temu.

Tribinu organizira Roditeljsko vijeće Druge osnovne Škole Široki Brijeg uz pokroviteljstvo Grada Široki Brijeg.

Organizatori pozivaju sve odrasle sugrađane, sadašnje i buduće roditelje, skrbnike i sve koji se brinu ili planiraju brinuti za nove generacije da dođu na ovu javnu tribinu i doznaju načine kako biti potpora svome djetetu u odrastanju.

O predavačici:
Dr. Jozefina Škarica, rođena je 1948., udana, majka četvero djece, liječnica. Nakon završenog studija medicine radi u Medicinskom centru u Šibeniku, Hrvatska. 1985. specijalizira školsku medicinu. Pokojni šibenski biskup msgr. Srećko Badurina 1993. godine u Šibeniku utemeljuje Savjetovalište za mlade, brak i obitelj, a dr. Škaricu imenuje voditeljicom savjetovališta. Nakon dvogodišnje izobrazbe u Zagrebu, 2004. godine dobiva diplomu obiteljskog savjetodavca. Posljednjih dvadeset godina sudjeluje u tečajevima priprave za brak, te održava brojna predavanja i seminare u Hrvatskoj i inozemstvu o braku, obitelji i odgoju.