Humanitarne akcije za Luku Barešića: Audicija i humanitarni broj

Luka Barešić
...„ćetiri sata ćamio ćekajući". Marinka glumi Željko Ninčić - Bata, koji je dio svog života proveo u Širokom Brijegu gdje je i započeo s glumom. Predstavu staru 30ak godina ponovo možete vidjeti, u pomalo drukčijem izdanju, upravo u Širokom Brijegu. Audicija će se održati u nedjelju 15. veljače 2015.godine u kinu Borak, s početkom u 19.30h i to u sklopu humanitarne akcije „Za Luku".

Udruga „Inicijativa za Široki Brijeg" u suradnji s kinom Borak, naime, ovom akcijom nastavlja s prikupljanjem sredstava potrebnih za liječenje 4-godišnjeg, dječaka Luke Barešića koji boluje od rane mioklone encefalopatije.

Cijena ulaznice za predstavu iznosi 10 KM, a može se kupiti u Gradskoj kavani u Širokom Brijegu, Mepas (slastičarnica), frizerskom salonu Damac ili blagajni kina Borak na dan predstave (ukoliko ih bude).

Pokažimo veliko srce kroz ovaj kulturno-humanitarni projekt.

Za više informacija o akciji, predstavi, ulaznicama budite slobodni obratiti se na mobitel 063 014 731.

Napominjemo kako će glumac Željko Ninčić - Bata sa svojim Audicijom održati u nekoliko mjesta Ljubuškom, Čapljini, Stocu i Širokom Brijegu.

Luka Barešić iz Širokog Brijega ima 4 godine i boluje od rane mioklone encefalopatije i utvrđen mu je stopostotni invaliditet. Živi u podstanarstvu u peteročlanoj obitelji.

Presađivanje matičnih stanica operativnim zahvatom u Austriji jedina je nada za našeg malog prijatelja.

Za operativni zahvat roditelji moraju uplatiti 14 tisuća eura, a termin operacije je 15. Ožujka 2015.god..

Pozivom na humanitarni broj HT Eroneta 092 890 811 donirate 2 marke za Luku.

Novčana sredstva možete uplatiti na račun Lukine majke u UniCredit banci na ime Brankica Barešić.

Nazovite 092 890 811
Pružite svoju ruku za maloga Luku!!!!!!!!!!!!