Beograd: Tri zlata za Hrvatski cheerleading klub Široki

02.12.2019
1/2

Hrvatski cheerleading klub Široki sudjelovao je proteklog vikenda na velikom Internacionalnom Cheer openu u Beogradu. Natjecanje se održalo u Sportskom centru Master i na njemu je sudjelovao velik broj sportaša iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Norveške, Ukrajine itd. Samo natjecanje je trajalo 2 dana i na njemu je sudilo čak 14 sudaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine te Amerike. 
 
Hrvatski cheerleading klub Široki se natjecao u 3 discipline od čega su ukupno osvojili 3 zlata. Iva Hrkać osvojila je zlato u kadeti solo, Petra Rezo i Nikolina Bubalo u kadeti duo freestyle pom te Natalija Galić u juniori solo. Moramo napomenuti da je Ivi Hrkać ovo prvi nastup u solo disciplini kao i Nikolini Bubalo u freestyle pom disciplini, a Petri Rezo prvo cheerleading natjecanje uopće. 
 
U sklopu Internacional Cheer Opena održana je i Europska liga za juniore i seniore koju je sudilo 7 sudaca među kojima i naša sutkinja Nikolina Čolak koja je ujedno bila i glavni sudac. 
 
Ekipa iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki se odlično provela u Beogradu, jako lijepo su bili primljeni od strane domaćina. Smješteni su bili u samom centru Beograda u Knez Mihailovoj te su u slobodno vrijeme posjetili i Kalemegdan park. 
 
 
 

loading...