U Domu kulture u Prozoru održan humanitarni koncert: Ruku za Luku

Rama, Humanitarni koncert, Luka Barešić
U prepunoj dvorani Doma kulture u Prozoru održan je  humanitarni koncert „Ruku za Luku" na kojem su nastupili: Vokalna skupina „Arabella", etno skupina „Čuvarice", tamburaški sastav Franjevačkog samostana Rama- Šćit i Marko Bošnjak - mlada glazbena nada Rame.

Na koncertu su, pored brojnih Ramljaka, bili prisutni i brojni svećenici Ramskog dekanata te predstavnici Općine Prozor Rama, kao i načenik dr. Jozo Ivančević, koji je za ovu humanitarnu akciju izdvojio 1.000 KM.

Napominjemo da će operativni zahvat maloga Luke uslijediti početkom ožujka 2015. godine.

Zahvaljujući velikodušnosti Ramljaka na večerašnjem humanitarnom koncertu „Ruku za Luku" prikupljeno je ukupno 3.749,75 KM.

„Zahvaljujemo se večerašnjim izvođačima koji su oduševili publiku svojim nastupima.", poručuju iz Kulturno-sportskog centra Prozor Rama koji je bio organizator ovog humanitarnog koncerta.

Organizator se zahvaljuje i onima koji su dali svoj nesebični doprinos u organizaciji humanitarnog koncerta „Ruku za Luku": Poduzeću Ramas d.o.o. i Mariju Drežnjaku, Branimiru Kreši i Pab bendu, župnicima Ramskog dekanata te medijskim pokroviteljima: ramski-vjesnik.ba, prozor-x.com, rama-prozor.info, RPortal.eu i Radio Rami.

Organizatori se zahvaljuju svima onima koji su dali svoj dobrovoljni prilog i time omogućili malome Luki Barešiću odlazak na liječenje u Austriju.

ramski-vjesnik.ba