Podržimo Ružicu Zadro u osvajanju titule Miss Adria

Ružica Zadro

O pobjednici Miss Adria mogu odlučivati svi vlasnici mobilnih telefona iz sedam država. Pravo na sudjelovanje imaju djevojke iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Italije i Albanije. U svijetu je ovo prvi ovakav način odlučivanja.

Na ovo natjecanje javila se i Ružica Zadro iz Rame, piše rama-prozor.info

Budući da je natjecanje došlo do završnog kruga, a Ružica je izborila finale i jedna je od tri kandidatkinje iz BiH koje se bore za titulu Miss Adria u Dubrovniku. Osvajanjem titule Miss Adria dovodi sljedeće natjecanje u Ramu.

„Studentica sam 4.godine Pravnog fakulteta u Mostaru. Ambiciozna sam i svestrana osoba. Sviram nekoliko glazbenih instrumenata, tečno pričam engleski jezik, volim pisati i putovati. Želja mi je jednog dana postati odvjetnica i učiniti ovu državu boljom i perspektivnijom za sve, osobito nas mlade.", kaže Ružica za rama-prozor.info. 

Ružica ima samo 22 godine, visoka je 182 cm, a svoje vrijeme, osim što studira, vrijeme provodi i radeći u jednom restoranu kako bi olakšala brigu roditelja oko troškova studiranja.

„Iskreno o pobjedi ne razmišljam ni najmanje. No, voljela bih sljedeći izbor dovesti u Prozor i tako cijeloj regiji pokazati svu ljepotu našeg kraja. Mislim da bi to bilo izvrsno za turistički napredak Prozor-Rame" - ispričala je buduća pravnica.

Svim čitateljima i glasačima poručuje: „Čitatelji su ovdje zapravo žiri i oni odlučuju jesam li zaslužila njihov glas. Ovom prilikom ću od srca zahvaliti svim glasačima koji su bili uz mene i koji su me doveli do drugog kruga. Želja mi je da građani naše općine ponovno pokažu koliko smo složni i kako jedno malo mjesto može puno napraviti."

Cilj natjecanja Miss Adria je dobiti jednu pobjednicu koja će s pravom ponijeti titulu Miss Adria kraljice. Na ovom natjecanju dodjeljuje se samo jedna titula i sve počasti i privilegije idu samo onoj koja u velikom finalu bude prva.

Titula Miss Adria ne donosi samo slavu i privilegije pobjednici. Velike koristi od toga ima njezin grad i država jer svojom pobjedom, finale sljedećeg Miss Adria dovodi u svoj grad. To znači promociju ne samo nje, nego i njenog grada tijekom 12 mjeseci u sedam država.

Budući da je natjecanje došlo do završnog kruga, a Ružica se već izborila, zahvaljujući glasačima, za drugi krug, pozivaju se čitatelji da svojim glasom podrže Ružicu. 

Ružicu možete podržati na linku: http://www.missadria.com/contestants/RuzicaZadro/ odabrati opciju GLASATI za Ružicu, zatim upisati svoj broj mobitela i poslati poruku na broj koji će Vam biti prikazan.