Na Kedžari sveta misa

kedžara, Diva Grabovčeva, staza, Diva Grabovčeva, Humac, Diva Grabovčeva, hodočašće, misa, Vran, kedžara, Sveta misa, Rama, Diva Grabovčeva, strip, Diva Grabovčeva, hodočašće, Ljubo Krmek, Iz Humske zemlje, pjesnik, Mostar, opera, Diva Grabovčeva, DIVIN DAN , kedžara, kedžara, fra Ivan Pervan, Diva Grabovčeva, Rama, hrvatski grb, Legende, kletva kralja Zvonimira, velimir raspudić, Diva Grabovčeva, Diva Grabovčeva, Priče kroz Mostar i Hercegovinu, velimir raspudić, Diva Grabovčeva, Diva Grabovčeva
U nedjelju 28.8.2016. godine u 15 sati na Kedžari će biti služena sveta misa za sve poginule na Vranu i Čvrsnici a posebice za one koji su svoje živote izgubili noseći duhan iz Hercegovine za Bosnu, kako bi prehranili svoje obitelji u godinama gladi i neimaštine.

Svetu misu predvodit će novi Doljanski župnik fra Ivan Pervan uz koncelebraciju svećenika iz okolnih župa. Ovo sjećanje na poginule duvandžije, čobane i sve ostale u ovom kraju održava se već tradicionalno, šestu godinu za redom, zadnje nedjelje u kolovozu mjesecu kod Divina groba na Kedžari.
Pozivamo Vas da svojim dolaskom uveličate ovaj događaj te da se zajedno pomolimo za naše pokojne. 

Doljanski župnik: Fra Ivan Pervan