Prikupljeni novac pokrit će dio troškova za liječenje 23-godišnjeg Joze Klišanina

Jozo Klišanin , pomoć, Jozo Klišanin , Humanitarna akcija, Jozo Klišanin , Humanitarna akcija, pomoć, Jozo Klišanin , malonogometni turnir, Udruga Svekar voda
Predstavnici organizatora su prikupljeni novac od jednotjednog malonogometnog turnira i okupljanja Mišana sa svih strana svijeta, koji svake godine organizira Ekološka udruga "Svekar voda" iz Miša, predali obitelji mladića Joze Klišanina nesretno stradalog u prometnoj nesreći.
Prodaja i donacija
Prikupljeni novac pokrit će dio troškova liječenja 23-godišnjeg Joze Klišanina koji se liječi u dubrovačkoj klinici "Glavić" na posebnim aparatima privremeno dobivenim iz Švicarske.
- Većinu novca prikupili smo od prodaje jela i pića na jednotjednom turniru. U tom iznosu je i donacija Mljekare Puđa iz našeg sela u iznosu od 1000 KM, rekao je Ivan Miloloža, predsjednik udruge "Svekar voda".
- On je također istaknuo kako je svih 15 volontera te ekološke udruge, zajedno s članovima uprave "Svekar vode", koju uz njega još čine Mate Miloloža, Blaž Klišanin, Perica Kuliš i Stipe Puđa, radilo sve dane besplatno tijekom sedmodnevnog okupljanja i malonogometnog turnira koji se održavao na igralištu Livadice ispod čuvenog izvora Svekar voda.

Uređenje igrališta
Zanimljivo je također napomenuti kako nisu naplaćeni ni radovi na uređenju igrališta, njegove rasvjete te postavljanja šatora i iznajmljivanja stolova i klupa. Sva poduzeća i pojedinci koji su na tome radili, poput Marić Elektre, Elektro Livna, Joze Krole i Stipe Dolića, odrekli su se svoje zarade kako bi prikupili što veći iznos za nastradalog mladića koji ponovno pokušava prohodati nakon što je ostao paraliziran lani u prometnoj nesreći.

Večernji.ba