FOTO   Predsjednik Čović posjetio Ramu, Tomislavgrad, Kupres i Livno

HDZ BiH, dr. Dragan Čović

Dan je predsjednik Čović dan započeo posjetom OO HDZ-a BiH Rama. Predsjednika Čovića u Rami je dočekao predsjednik OO HDZ-a BiH Rama Drago Tule i kandidat za načelnika Ante Pavličević.
Drago Tule s članovima općinskog odbora upoznao je predsjednika Čovića s dosadašnjim radom općinske organizacije kojoj je on na čelu i sa svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ-a BiH u Rami.

Na sastanku je nazočio i ministar pravde BiH Josip Grubeša, bilo je govora i o političkoj situaciji u općini Prozor-Rama, gdje je poseban naglasak stavljen na pripreme za listopadske lokalne izbore, projektima, gospodarstvu, ekonomskoj situaciji, te svim ostalim temama važnim za stanovništvo ramske općine.
Predsjednik Čović iskazao je punu potporu Općinskom odboru HDZ-a BiH Rama i Anti Pavličeviću, kandidatu za načelnika na predstojećim lokalnim izborima 2016.

Dr. Čović se sastao i s predsjednikom OO Tomislavgrad Stipanom Šarcem i članovima općinskog odbora, a sastanak je održan u Vijećnici Skupštine HBŽ u Tomislavgradu. Na sastanku je analiziran rad i aktivnosti općinskog odbora, s velikim naglaskom na pripreme za listopadske lokalne izbore.
Načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin upoznao je predsjednika Čovića o stanju i aktualnoj gospodarskoj situaciji u Općini Tomislavgrad, s posebnim osvrtom na dosadašnje realizirane, kao i na prioritetne infrastrukturne projekte, koji su u realizaciji, i koji se planiraju u narednom razdoblju.

Nakon Tomislavgrada, predsjednik Čović posjetio je Kupres gdje ga je dočekao načelnik općine i predsjednik OO HDZ BiH Kupres Perica Romić s članovima općinskog odbora. Na sastanku je razgovarano o trenutnom stanju u općini, općinskom odboru, kao i svim projektima koji se vežu uz ovu općinu, s posebnim osvrtom na lokalne izbore.

U prostorijama HDZ-a BiH u Livnu, visoko izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem i zamjenicom predsjednika Borjanom Krišto, dočekao je predsjedenik OO Livno, Darinko Mihaljević. Predsjednik Mihaljević je dr. Čoviću predstavio dosadašnji rad općinske organizacije i planove za lokalne izbore. Dr. Čović se zahvalio Darinku Mihaljeviću i svim članovima općinskog odbora na toplom dočeku i iskazao zadovoljstvo radom OO HDZ-a BiH Livno.