U Posušju sutra veliki božićni koncert

Sve je spremno za veliki božićni koncert Stina pradidova koji će se sutra održati u Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju.

Postavlja se spektakularna scenografija, ekipa se priprema za snimanje koncerta, koji će se na BHTeleviziji emitirati na sam blagdan Božića u prime-time terminu od 20 sati i 15 minuta. Prodaju se ulaznice. Još uvijek ih ima u caffeu Grand i caffeu Viva, te u Radio Plusu. Ulaznice će se moći kupiti i na blagajni na sam dan koncerta.

Na koncertu nastupaju Tomislav Bralić i klapa Intrade, te posuške klape Zvizdan i Grga, voditeljica programa je Gabrijela Bešlić.

Kupnjom ulaznice pomaže se rad Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. Ova udruga osnovana je 2012. godine u Zagrebu kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja informacijske, financijske i logističke pomoći osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje žive izvan Hrvatske, a dolaze na liječenje u Zagreb, kao i njihovim obiteljima.

Koncert počinje u 19 sati, a prije toga bit će prikazan i film Druga obitelj, redatelja Zdenka Jurilja, koji govori o radu ove udruge. Film je i nagrađivan na festivalima, ali ono što je puno važnije nitko nije s ranijih projekcija izišao ravnodušan.

Nakon koncerta, zabava se nastavlja u caffeu Grand, gdje će biti i službeni after party ovog koncertnog spektakla.

22.12.2016 u 11:28