Prvi sajam braniteljskih zadruga iz BiH i RH polovicom srpnja

ptsp, obavijest, Slavo Kukić, branitelji, mirovina, vojne mirovine, Posušje, Sajam braniteljskih zadruga, branitelji, Udruga Zaboravljeni branitelji, GP Kamensko
Otvaranje Sajma predviđeno je u četvrtak 17. srpnja, s početkom u 10 sati ispred zgrade Općine Posušje, prenosi dnevno.ba.

Nakon kratke svečanosti, u kinodvorani Posušje održat će se seminar na temu braniteljskih zadruga, njihovom radu i djelovanju u Republici Hrvatskoj. Predavači su Stipe Efendić, koji će govoriti o primjerima dobre prakse braniteljskih zadruga u RH, zatim Branko Matošin, koji će imati predavanje pod nazivom "Organiziranje braniteljskih zadruga u BiH".

Drugog dana Sajma, s početkom u 17 sati, održat će se seminar o uzgoju ljekovitog i aromatičnog bilja i primarnih poljoprivrednih kultura. Predavači su stručnjaci s Agronomskog fakulteta u Mostaru.

Za 20 sati je najavljena javna tribina pod nazivom "Sudbina Herceg- Bosne u Haagu". Kao gosti su najavljeni Ivo Lučić, znanstveni suradnik Hrvatskog instituta za povijest, Višnja Starešina, novinarka i publicistkinja i Ante Nazor, ravnatelj Hrvatskog memorijalnog-dokumentacijskog centra Domovinskog rata, navodi se u priopćenju iz Općine Posušje.

glasbrotnja.net