Počela prodaja ulaznica za humanitarni božićni koncert u Posušju

Božić, Posušje
Ulaznice po cijeni od 15 KM za tribine te 25 KM za stolice na parketu možete kupiti u Posušju u caffeu Grand i caffeu Viva, te u Radio Plusu u trgovačkom centru Feniks, a time ćete pomoći rad Humanitarni udruge fra Mladen Hrkać, za koju je namijenjen dio prihoda s ovoga koncerta.

Ova udruga osnovana je 2012. godine u Zagrebu kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja informacijske, financijske i logističke pomoći osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje žive izvan Hrvatske, a dolaze na liječenje u Zagreb, kao i njihovim obiteljima.

Na božićnom koncertu Stina pradidova nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade, te posuške klape Grga, te muška i ženska klapa Zvizdan. Koncert počinje u 19 sati u sportskoj dvorani, a prije toga u kinodvorani u 18 sati prikazat će se i film Druga obitelj koji govori o radu ove udruge kroz emotivna svjedočasntva štićenika i volontera Humanitarne Udruge fra Mladen Hrkać, a koncert će se i snimati, te će se na blagdan Božića u prime time terminu od 20 sati i 15 minuta prikazati na BHTeleviziji.