Božićni koncert iz Posušja prikazat će se i na BH Televiziji

Tropletovi dani kulture, klape, Intrade, Klapa Intrade, Klapa Intrade, koncert, Mostar, koncert, Božićni koncert Klapa, Posušje, Klapa Intrade
Na koncertu će nastupiti jedna od najpoznatijih i najboljih hrvatskih klapa Tomislav Bralić i klapa Intrade, a uz njih prigodne božićne pjesma otpjevat će i posuške klape Zvizdan i Grga.

Ovaj koncert je humanitarnog karaktera, a dio prihoda od prodaje ulaznica namijenjen je humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać. Koncert u Posušju će se i snimati, a BHTelevizija emitirat će ga u osamdesetminutnoj snimci na sam blagdan Božića u 20 sati i 15 minuta.

Prije koncerta koji počinje u 19 i 30, u posuškoj kinodvorani prikazat će se i film Druga obitelj koji govori o ovoj udruzi.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać" osnovana je 2012. godine u Zagrebu kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja informacijske, financijske i logističke pomoći osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje žive izvan Hrvatske, a dolaze na liječenje u Zagreb, kao i njihovim obiteljima.

Njihova svjedočanstva su i prikazana u ovom emocijama nabijenom filmu redatelja Zdenka Jurilja.