Božićna humanitarna akcija "Jedan slatkiš, jedno dijete"

vijeće mladih

U sklopu akcije organizirano je dvodnevno prikupljanje slatkiša u prostorijama škole gdje su učenici i djelatnici škole mogli sudjelovati i dati svoj prilog.

Slatkiši koji su prikupljeni namijenjeni su socijalno ugroženim obiteljima općine Posušje i djeci s posebnim potrebama u Posušju. Tako su jučer 20.12.2013. (petak) predsjednici vijeća Anamarija Bašić i Ana Ramljak, potpredsjednici vijeća Leo Bago i Anamarija Begić, te koordinatorica za rad s Vijećem učenika Srednje strukovne škole, pedagoginja Ljilja Lončar dostavili pakete pojedinim obiteljima kojima je pomoć potrebna. Kao i svakoj, tako i ovoj akciji na naš poziv odazvala se tvrtka "Meggle" Posušje koja je donirala svoje proizvode. Ovim putem se zahvaljujemo "Meggle-u" i Centru za socijalni rad na suradnji što smo u ovo blagdansko vrijeme izmamili obiteljima, posebno djeci osmijehe na lica, stoji u priopćenju Vijeća mladih Posušje.

Koordinator Učeničkog vijeća SSŠ:Ljilja Lončar.

Vijeće mladih općine Posušje pozdravlja ovu hvale vrijednu akciju i upućuje im čestitku. Posebno hvala pedagoginji Ljilji Lončar koja je vodila cijelu akciju. Također, hvala joj što iskazuje povjerenje radu Vijeća mladih i podržava nas. Ponosni smo što mladi, visokoobrazovani ljudi iskazuju želju za suradnjom, a svojim aktivnostima (u ovom slučaju u radu sa srednjoškolcima) opravdaju svoju ulogu u društvu, opravdaju svoj magisterij i radno mjesto. Ljilje, hvala! Učenici, i vama po stoti put hvala! Hvala svima u ime Vijeća mladih općine Posušje.