Osuđuju me i roditelji i rodbina iz Širokog Brijega, a ja sam ponosna na svoje hercegovačke korijene

Klara Perko
Premda je doživjela osude roditelja i širokobriješke rodbine, 28-godišnja plavuša iz Duisburga čvrsto stoji iza svojega poteza, koji, priznaje, ipak više ne bi ponavljala.

- Nisam to učinila zbog novca, nego da bi mi se otvorile mogućnosti za druge poslove u show businessu - žustro će ambiciozna Klara, koja se trenutno posvetila stjecanju diplome make up artistice.

- Reakcije u Hrvatskoj bile su katastrofa, jedna je moja rodica čak i plakala, a i roditelji su još ljuti. Mislim da mi nikada neće ovo zaboraviti. Tata se malo već smirio, a mama mi je rekla: "Molim te, nemoj sad neki porno, pazi što govoriš u javnosti. Dat ću ti novac, nije ti to potrebno raditi."

Samo radim ono što volim

A ja samo radim ono što volim. Jesam li egzibicionist?! Svatko je to pomalo, ali nisam puno. Ja sam totalno normalna...

- Lijepa je stvar pojaviti se u nekom takvom showu, gdje nije bitan muškarčev auto ili, ne znam, Gucci kaiš. Samo sam htjela proučiti samu sebe u društvu muškarca, bez svih njegovih popratnih dodataka. Doživjela sam promjenu nakon tog iskustva, ali sam i izgubila puno prijatelja.

Svjesna sam toga, znam da govore kako sam "kuja". Poanta showa "Adam sucht Eva" bilo je ispitivanje vlastitih granica - kako će reagirati osobe jedna na drugu kada se prvi put vide bez odjeće i bez šminke. Autentično, onako kako je Bog stvorio Adama i Evu. Drago mi je što sam proživjela to iskustvo - zaključuje Klara Perko, dodajući kako je iznimno ponosna na svoje hercegovačke korijene i na naše ljude koji se ne plaše u životu uhvatiti u koštac s velikim izazovima.

slobodna dalmacija