Novi ljudi u Upravama domova zdravlja Posušje i Široki

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Uredbu o Uredu za zakonodavstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke kojom se preciznije, jasnije i sveobuhvatnije reguliraju poslovi, položaj ovlasti i odgovornosti Ureda za zakonodavstvo. Također, Vlada je donijela i Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ureda za zakonodavstvo Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Doma zdravlja Široki Brijeg, kao i Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje. Rješenjem o imenovanju, za članove Upravnog vijeća Doma zdravlja Široki Brijeg imenovani su: Predrag Čović, Klaudija Skoko, Mate Ćavar, Marko Bošnjak i Željko Skoko, dok su za članove Upravnog vijeća Doma zdravlja Posušje imenovani: Slaven Bašić, Ivan Bešlić, Zdrava Bogut, Zlatko Ramljak i Vesna Pavković.

Na inicijativu Udruge invalida Županije Zapadnohercegovačke, Vlada je donijela i Rješenje o imenovanju Povjerenstva za osobe s invaliditetom Županije Zapadnohercegovačke, a članovi Povjerenstva su: Jelena Šimić, Mirela Perić, Anton Boto, Veselko Pezer, Radmila Gašpar, Jozo Barišić, Ivan Pavković, Zora Mikulić i Helena Lončar. Zadaća ovog Povjerenstva je, između ostaloga, poticati i koordinirati sve aktivnosti na području Županije Zapadnohercegovačke koje za cilj imaju promicanje prava osoba s invaliditetom.

Boboska.com