Niske temperature nisu pokvarile novogodišnje slavlje u Tomislavgradu i Livnu

Nova godina, hercegovina.info, Dalmacija, Nova godina, Mostar, Nova godina, Nova godina, Tomislavgrad, Livno, Nova godina, sretna Nova godina, Hercegovina, prevare, Nova godina, ljepota
Olujni vjetar, snježni nanosi i niska temperatura koja je dosezala do - 15 stupnjeva nisu spriječili mještane naselja Kolo nadomak Tomislavgrada da na svome trgu organiziraju doček na otvorenom.

Za tu priliku postavljeni su šatori u kojima nije nedostajalo hrane, pića i dobre zabave.

Zbog hladne bure i niskih temperatura, čak do - 20, doček Nove 2015. na otvorenom u Kupresu koji se godinama tradicionalno održava je odgođen, te su Kuprešaci i njihovi gosti taj svečani događaj upriličili u svojim domovima, restoranima i hotelima.

Doček Nove 2015. godine Livnjaci su upriličili na Trgu kralja Tomislava gdje je za sve ljubitelje dobre glazbe uz bogat izbor jela i pića za svoje mještane organizirala općina Livno.

Kao i ranijih godina, za ovaj doček organizatori su za ugostitelje na gradskom trgu priredili poseban najam drvenih kućica gdje su se priređivati topli napici i bogata trpeza za sve one koji su uz rock grupu Teška industrija i domaći bend Čuvari vremena dočekali Novu 2015. godinu.

fena