U petak, 19. kolovoza, u Neumu 4. Cicvara fest

Neum
''Dobra volja i entuzijazam nadoknadili su nedostatak materijalnog, a ovogodišnja Cicvara je spremna okupljenima pružiti nezaboravan provod'' - ističu iz Udruge mladih ''Gumno'' Neum,koja je organizator ovoga festivala.

Lista bendova još nije u potpunosti završena i očekuje se prijava još nekoliko njih, a do sada su svoj nastup potvrdile grupe Don Guido and the Missionaries (Blues, stoner rock, Sarajevo, BiH), Hangin Village (Indie rock, Split, RH), Kleimor (Electro - industrial, Novi grad, BiH), Threesome (Surf - rock, Beograd, SRB). Početak festivala zakazan je za 20:00 sati.

Osim toga važno je istaknuti da grupa Kleimor dolazi ponovno nakon Feri Deri festivala i odrađuje after - party na kojem premijerno predstavljaju novi materijal ekskluzivno neumskoj publici. Prijateljski Opuzen Film Festival (OFF) se predstavlja sa info štandom na Cicvari, a nazočni će imati priliku da degustiraju cicvaru po originalnom seoskom receptu starom preko 200 godina.

''Jedino je sigurno da će se festival održati i da će Neum u petak, 19. kolovoza, goriti. Ulaz džabe, da ne bi bilo zabune'' - poručuju organizatori i pozivaju sve da dođu na odličnu zabavu o kojoj će se dugo pričati.

Ana Piccolotti | ČA::portal