Branitelj iz Neuma: Prodali smo dušu dušmanima zbog prokletog novca

Neum sve manje sliči na Neum i ukoliko se ovako nastavi ovo će biti muslimanska čaršija na moru, a to i jeste cilj njihove politike. Moji sugrađani su trljali ruke kada je Hrvatska ušla u EU zbog gostiju iz BiH, a danas imamo grad pun smeća, lopova i svakakvog šljama. Isti oni koji su pucali na nas tijekom rata danas nam se smiju paradirajući našim gradom kao da su ga oslobodili. Gradom se ne može hodati od smeća, i tek sada vidim zašto su se ljudi iz Makarske bunili protiv ovakvih turista. Danas na plaži u Neumu ne smijete ostaviti ništa jer će vam bilo što vrijedno biti otuđeno od strane lopova iz svih dijelova Bosne kojima je Neum postao raj za prljave rabote.

U medijima se piše da u Nemu nema kapaciteta za sve, pa su neki primorani spavati u vozilima i po plažama??? To nije istina i ti koji spavaju po plažama su i došli sa tom namjerom, jer ne namjeravaju plaćati "skupe" pansione. Tu priču sam osobno čuo od strane nekoliko mlađih momaka koji mogu spavati na plaži samo u Neumu i nigdje drugo na svijetu.

Sem toga svega naši ratni neprijatelji ne poštuju ništa sveto. Pod okriljem noći su prefarbali našu svetu šahovnicu, od našeg groblja su napravili prenoćište, i od nekada najljepšeg i najčistijeg gradića napravili su deponiju smeća. Oni koji su uoči sezone trljali ruke zbog zarade valjda će uvidjeti da smo prodali sve svoje sveto zbog prokletog novca. Svi smo mi htjeli turizam i dobru sezonu, ali ovakva nikome nije potrebna. Čast izuzecima koji godinama ljetuju u Neumu, ali ovome šljamu koji prlja, krade i uništava naše svetinje nije mjesto u našem gradu.

Zahvaljum se portalu HERCEGOVINA.info na ustupljenom prostoru i vrijeme je da netko napiše istinu o Neumu.

Hrvatski branitelj iz Neuma.