VIDEO  Najava za koncerte u Mostaru i Čapljini

koncert

... - 10 godina klape Drača, 15 godina klape Narenta, 15 godina Akademskog zbora Pro musica i don Draganovih 25 godina s nama.

Na koncertu, koji će biti autorska večer maestra don Dragana Filipovića su skladbe koje su inspirirane zbivanjima, doživljajima, ljudskim životima, neizbježnim trenucima iz našeg života. Uz zbor i navedene klape, nastupaju još klape Bura, Studenac i Herceg, solisti gosti Vlado Garić i Mate Akrap, te solisti Monija Jarak, Josipa Krezić, Mia Tadić, Pava Ćorić, Karlo Miličević, Hrvoje Merdžo, Josip Aničić i Dragan Filipović. Novosadskim Big Bandom ravnat će Fedor Vrtačnik.

Koncerti će se održati u Čapljini, u ponedjeljak, 19. ožujka u hotelu Mogorjelo; te u Mostaru, u utorak, 20. ožujka u velikoj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače. Početak oba koncerta je u 20 sati. Ulaznice za mostarski koncert su u prodaji na blagajni "Kosače".

Sav prihod od koncerta u Mostaru namijenjen je za Dječji odjel Kliničke bolnice Mostar, a sav prihod od koncerta u Čapljini ide za udrugu CVIJET i Caritasovu radionicu Betlehem.