Najava: Brucošijada hercegovačkih studenata

zagreb beograd party, brucošijada, Zagreb, studenti, party, WikiLeaks, muslimani, mladež, ljubav, sex, Nova godina, silvestrovo, zabava, rođendan, pogreška, šampanjac, račun, party, energetska pića, party, zabava, izlasci, party, mostarac bez dlake na jeziku , mostarke

Da se brucoši, ali i svi oni koji u četvrtak dođu u Roko odlično provedu potrudit će se Dražen Zečić. Poznavajući Zeku ne sumnjamo da će se kao i svake, tako i ove godine, početak studentskog života obilježiti na pravi način.
Zečićeve pjesme svi poznaju, ali je manje poznato da je Zeko svoju uspješnu i više od dvadeset godina dugu karijeru započeo devedesetih godina kao tekstopisac. Njegove su stihove pjevali najpoznatiji hrvatski glazbenici kao što su Mate Mišo Kovač, Zlatko Pejaković i Mate Bulić. Da će njegova karijera krenuti drugim, pjevačkim tokom bilo je jasno kada je 1993. na Melodijama hrvatskog Jadrana pobijedio s danas poznatim hitom Govore mi mnogi ljudi.

Ta ga je pjesma izbacila iz medijske sjene i otvorila mu put do srca i danas vjerne publike. Najtraženijim je pjevačem postao nakon velikog uspjeha pjesme Ima li nade za nas, otpjevane u duetu s mladom Anđelom Kolar. Zaredale su se brojne nagrade na festivalima zabavne glazbe. Njegov album Nitko nema dva života donio mu je Porina, proglašen je pjevačem 1999. godine, dobitnik je nagrade Zlatna ptica koju Croatia Records dodjeljuje za više od 100 000 prodanih nosača zvuka.

Veliki broj hitova sa uspješnih studijskih i kompilacijskih albuma, svaki od njih prodan u nakladi većoj od 20 000 primjeraka, garancija su dobre zabave. Iako je Zečić dugo u vodama estrade jedan je od rijetkih uz čije se ime ne vežu skandali. Svoj privatni život ne iznosi u javnost i vrlo rijetko daje intervjue.

„Publika će vas prihvatiti onakvog kakvi ste u neposrednom kontaktu s njima“, kaže Zečić i dodaje: “Najvažnije je biti iskren i ne predstavljati se drugačijim. Što se tiče privatnog života, moj posao podliježe sudu javnosti i ako pogriješim, nije pošteno da obitelj pati zbog mene.“

Popularni Zeko će i ovoga puta publiku zabavljati nizom poznatih pjesama sa starih, ali i posljednjeg studijskog albuma U čast svim dobrim ljudima. Brucošijada u Roku nešto je što se ne propušta. Stoga, požurite i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

Ulaznice potražite u klubu Roko & Akademija po cijeni od 40 kuna. Za članove Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata, organizatora koncerta, ulaznice su 30 kn i mogu se pronaći u prostorijama kluba.

ljportal.com