Zračna luka Mostar se povezuje sa Bečom?

Predsjednik Vlade Hercegovačko – neretvanske županije Nevenko Herceg, u utorak je u nastupni posjet primio novoimenovanu austrijsku veleposlanicu u Bosni i Hercegovini, Ulrike Hartmann, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Predsjednik Herceg čestitao je Hartmann na preuzimanju dužnosti, poželjevši joj sreću i uspjeh u veleposlaničkom mandatu. Govoreći o mogućnostima suradnje, predsjednik Herceg istaknuo je kako prostor za zajedničke aktivnosti vidi na više područja, ističući suradnju na području zračnog prometa uspostavom zračne linije Mostar-Beč.

S toga, veleposlanicu Hartmann je pozvao da, sukladno svojim ovlastima, poduzme dodatne napore s ciljem ostvarivanja kontakata koji će rezultirati konkretnom gospodarskom suradnjom, priopćeno je.

Također, zahvalio je na dosadašnjoj potpori Austrije Bosni i Hercegovini, HNŽ-u i Gradu Mostaru u nadi kako će biti realizirana još bolja suradnja, te još jače i kvalitetnije povezivanje između dviju država.

Veleposlanica Hartmann zahvalila je predsjedniku Hercegu na prijemu, te iskazala spremnost za nastavak suradnje u svim područjima od obostranog zanimanja, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

16.07.2019 u 15:19
loading...