Živim za tebe: Večeras druženje sa nogometašima HŠK Zrinjski u TC Piramida

Stadion HŠK Zrinjski, piramida, Trgovački centar Piramida, piramida, Trgovački centar Piramida, živim za tebe, HŠK Zrinjski
Napravite fotografije za pamćenje sa svojim omiljenim igračima i popratnim navijačkim rekvizitima uz pomoć profesionalnog fotografa. Osim ugodnog druženja, osvojite i ulaznice za sutrašnji derbi.

Povodom događaja Piramida Shopping Centar omogućila je do kraja tjedan slobodan ulaz u garažu centra. Podržimo dečke pred veliku nogometnu utakmicu!


U sklopu subotnje akcije #ŽivimZaTebe Shopping centar Piramida za vas je pripremio popust od 10% na cjelokupnu ponudu u sljedećim trgovinama Intima Romansa, Tintilinić, Modni klub Micollo, Parfumerija Nevena, Portobello, Tally Weijl, Modni salon San, Urban Mode, Navigare, Elektro Jurić i Sarteks.

SportLife je jedna od vodećih trgovina u oblasti prodaje sportske obuće, odjeće i opreme za sport u Bosni i Hercegovini pripremila je popust od 10% na cjelokupan asortiman u sklopu akcije ‪#‎ŽivimZaTebe‬, uključujući i određene artikle koji su već na akciji

U modnoj kući "Nevada Men" očekuje vas popust od 20 % na novu kolekciju, te popust od 30% na večernje haljine u salonu vjenčanica i večernjih haljina Diamond Bride.

U kozmetičko-frizerskom salonu New Green ističu akciju muškog šišanja s pranjem kose 8 KM, dok Studio ljepote Akademija Allure specijalno za ovu prigodu nudi tretman noktiju sa 20% popusta.

E-feel izdvaja svoju popust od 10% na sve maske za mobitele.

U svim ugostiteljskim objektima Shopping centra Piramida Karlovačko pivo iznosi 1,50 KM, a ovisno od objekta sokove Pago ili Juicy možete potražiti po cijeni od 2 KM.

Uz promotivnu cijenu Karlovačkog piva u caffe pizzeriji Pronto možete naručiti veliku capricciosa pizzu po cijeni od 5 KM.