Zanimljiva predavanja, predstavljanje knjiga, popusti I brojne nagrade na trećem Alfinom rođendanu

Naklade Alfa, Naklada alfa, knjižara

U utorak, 16. lipnja, ispred knjižare Alfa na drugom katu Mepas Mall-a, pjesnikinja I spisateljica Radica Leko iz Posušja, predstavit će svoju prvu zbirku basni za djecu pod nazivom "Paška".

Inače, ova autorica je na na hrvatskoj I bh književnoj sceni poznata još od 2008. od kada je objavila mnoge knjige.
U programu predstavljanja sudjelovat će književnica I voditeljica Miljenka Koštro, te Stanko Čurćić sa učenicima OŠ Ivan Mažuranić iz Posušja.
Kako pripremiti prvašiće za školu, olakšati im početak školovanja, koje životne vještine potrebne za uspješno školovanje? Odgovore na ova I brojna druga pitanja, roditelji, a osobito oni čija djeca na jesen kreću u prvi razred, će moći dobiti u nedjelju, 20. lipnja na 3. katu centra s početkom u 11.30.

Predavač će biti Damir Domišljanovći iz Hrvatske, učitelj razredne nastave sa preko 30 godina prosvjetarskog staža.Suautor je niza udžbenika za razrednu nastavu, pokretač dječjeg časopisa Prvi izbor i autor raznovrsnih zadataka za vježbanje ispitnih materijala za hrvatski jezik, prirodu i društvo, kao i taktilne slovarice za učenike prvog razreda osnovne škole i nekoliko funkcionalnih slikovnica za vrtiće.

Ovo će ujedno biti I "Dan otvorenih vrata", kada Alfa tradicionalno posjetitelje upoznaje sa svojim programom I autorima.
Budući je ljeto uvijek ljepše uz neku dobru knjigu, Alfa se potrudila svoje kupce nagraditi sa nekim od najljepših štiva, ali, svakako, i drugim nagradama a sretni dobitnici velike nagradne igre će biti izvučeni uz bogati zabavni program u subotu, 27. lipnja s početkom u 12 sati.
Osim korisnih predavanja za roditelje, predstavljanja zanimljivih knjiga, Alfa će svoje kupce razveseliti I popustima od 20 % na knjige ALFA, ALGORITAM, MLADINSKA KNJIGA, te 10% na FRAKTURU, STANEK I MATICU HRVATSKU koji se mogu iskoristiti do 13. lipnja.