Vrijedna donacija uručena učenicima Srednje turističko-ugostiteljske škole Mostar

Mr.sc. Julineta Jurić, pedagoginja u Srednjoj turističko-ugostiteljskoj školi Mostar uručila je vrijednu donaciju materijala za rad u nastavi odjelima učenika...

1/3

...s poteškoćama u razvoju. U odjelima za zanimanje pomoćni kuhar/slastičar obrazuje se 17 učenika o kojima škola sustavno vodi brigu. Osim materijala potrebitih u nastavi uprava škole na čelu s ravnateljem Perkanom Pervanom vodi brigu o prijevozu za sve učenike, a svakodnevno je osiguran i kuhani obrok kojeg učenici pripravljaju sa svojim profesorima u zajedničkoj kuhinji.

„Mladi su naša najveća investicija, a ulaganje u našu mladost je temeljna zadaća i odgovornost čitavog našega društva", istaknula je mr.sc. Jurić i dodala kako razvijena društva ciljano ulažu u projekte namijenjene obrazovanju mladih. „Sustavno trebamo voditi računa o obrazovanju i odgoju naših učenika. Trebamo im osigurati uvjete za rad, a tu mislimo i na potrošne materijale koji se koriste u nastavi. Veoma su se obradovali poklonima i vjerujem kako će im materijali biti od koristi", kazala je mr.sc. Julineta Jurić.
„Mlade trebamo motivirati, pokazati im kako ustrajati u svojim ciljevima. Našoj mladosti moramo osigurati uvjete koji će jamčiti njihov ostanak na ovim prostorima. To je primarna zadaća moga programa i za to ću se najviše zalagati", istaknula je mr.sc. Julineta Jurić koja se nalazi na 6. poziciji na listi kandidata HDZ-a BiH i koalicije HNS-a za županijsku Skupštinu HNŽ-a.


Burza.ba, jedini potpuno besplatni oglasnik u BiH! Predaj oglas besplatno

Tagovi: Mostar donacija
20.09.2018 u 13:49