Vijest koja će obradovati sve policajce u HNŽ-u

MUP HNŽ, plaće, plaćeni dopust, visoke plaće, uplaćena sredstva, policija hnž , MUP HNŽ

Naime, kako su iz Vlade HNŽ-a objavili policijskim službenicima u ovoj županiji kreće redovito plaćanje rada u noćnim satima kao i rada za vrijeme blgdana.

"Nakon što je uspješno stabilizirala javne financije'', vlada nastavlja s aktivnostima rješavanja naslijeđenih problema u tijelima uprave, pa tako i u Ministarstvu unutarnjih poslova HNŽ, priopćili su iz Vlade HNŽ-a.

Vlada je donijela Odluku i zadužila Ministarstvo unutarnjih poslova da se svim policijskim službenicima ubuduće obračunava posebni dodatak za rad noću i rad u dane blagdana.

''Narečenim ministarstvima naloženo je da isplata ovog dodatka policijskim službenicima otpočne uz osobni dohodak za mjesec studeni 2016. godine i ubuduće se redovito isplaćuje. Prema izračunima koje je Vlada uradila pripremajući se za donošenje ove Odluke, za njenu provedbu na godišnjoj razini u Proračunu je potrebno osigurati dodatnih 1.500.000,00 KM'', navela je Vlada i dodala kako su ''aktivnostima koje su provedene kroz program štednje i racionaliziranjem potrošnje stvoreni preduvjeti za donošenje ovakve Odluke''.